Avaliações de Eethuis Judy Zoetermeer

Avaliações recentes

5.0
Martijn
25 fevereiro 2024

Weer geweldig

Naaz
23 fevereiro 2024

Heerlijk eten, warm, heel vriendelijk personeel.

Richard
17 fevereiro 2024

Zoals altijd snel bezorgd en lekker,

Richard
28 janeiro 2024

Deze keer wat weinig friet in het zakje. Maar wel lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cassandra
23 janeiro 2024
Ronald
23 janeiro 2024

Helaas was het eten koud en wederom weer het verkeerde drankje geleverd...dit was de laatste keer dat ik hier iets bestel.

Romy
23 janeiro 2024

Ik kwam het eten afhalen en het stond meteen al klaar! Top service, smaakte goed!

JP Schaap
20 janeiro 2024

Voor een 2 de keer hier besteld. En ook deze keer was het eten heerlijk van smaak. Alles was goed mals en goed gekruid. De bezorger was prima op tijd en ook erg vriendelijk. Ga zo door jullie zijn allemaal toppers

Martijn
15 janeiro 2024

Was weer prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ser
14 janeiro 2024

Kipshoarma was knapperig en krokant, erg lekker!! Bezorging snel. Altijd een cadeautje voor jezelf om hier eten te bestellen.

Richard
12 janeiro 2024

Zoals altijd . Snel geleverd en lekker eten.

Martijn
8 janeiro 2024

Prima

M
8 janeiro 2024

Lekkerste kapsalon die ik in tijden op heb!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn
30 dezembro 2023

Nice, prima

JP Schaap
21 dezembro 2023

Eten was op tijd bezorgd. En de zowel het vleed van de hete kip ald de kipdoner kapsalon was echt goddelijk. En ook de smalen van kruiden en sauzen waren echt top

Martijn
10 dezembro 2023

was weer prima, toppie

Martijn
3 dezembro 2023

:)

Mohamad Aldeek
28 novembro 2023

اكلهم طيب واقضى مدة ٣٠ دقيقة لتسليم طلب

Richard
26 novembro 2023

Zoals altijd . Top !

P.T.
24 novembro 2023

Friet was oud en rare smaak aan het vlees.

Martijn
18 novembro 2023

Was weer goed :)

Martijn
11 novembro 2023

Prima zoals gewoonlijk

Martijn
9 novembro 2023

Goed :)

Dion
7 novembro 2023

Wederom lekker en snel geleverd

Martijn
30 outubro 2023

Prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn
25 outubro 2023

Prima

Martijn
22 outubro 2023

Weer lekker en snel

Martijn
3 outubro 2023

Snel en weer lekkere pasta

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn
24 setembro 2023

Prima :)

Serdar
16 setembro 2023

Ik ben een vaste klant en vind het eten altijd heerlijk. Helaas gingen er dit keer een paar dingen niet goed. Bakje met kip was aan de onderkant op diverse plekken gesmolten. (Ik kan de foto’s naar jullie sturen, maar heb geen mailadres. Staat ook nergens op de site) de extra vlees van 3,- zat er ook niet bij en de pita’s waren vrij hard, te lang onder de grill gelegen.

Niels
11 setembro 2023

Zeer lekker gegeten en ook nog sneller bezorgt dan de verwachte aankomst tijd, binnen 40 minuten na bestellen.

Martijn
11 setembro 2023

Weer prima en snel bezorgd :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander van den Berg
8 setembro 2023

snelle leveringen servers.

Martijn
7 setembro 2023

Weer prima

Martijn
1 setembro 2023

Prima

lajos
28 agosto 2023

Bezorger kwam maar ik was in slaap gevallen. Later gebeld maar ze waren te druk om het te brengen en geen geld terug. 20 euro weggegooid en slechte service. Nooit meer voor mij

Rg
26 agosto 2023

Altijd goed, netjes optijd, goed doorbakken patat. Keurig

Martijn
21 agosto 2023

Prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arnoud de Kleyn
19 agosto 2023

Alles was weer top! Van de vriendelijke bezorger tot en met het ijskoude drankje. Het was weer weergaloos lekker! Alles wat warm moest zijn was goed warm! De smaak van het vlees blijft gewoon de beste van Zoetermeer. Groenten ook kraakvers en niet slap. Dikke 10 weer!

Martijn
3 agosto 2023

Prima

Martijn
19 julho 2023

Prima

Annita
11 julho 2023

Goed eten en op tijd bezorgt

W.
10 julho 2023

Helaas was het eten dit keer koud. Erg jammer. Het was altijd zo goed.

Kris
6 julho 2023

Eten was lekker, maar zou 23.55 klaar zijn en hebben het uiteindelijk pas om 00.25 meegekregen. Dat was jammer.

Martijn
29 junho 2023

Weer prima

Richard
28 junho 2023

Was top!

Richard
14 junho 2023

Was weer heerlijk. Patatjes echt knapperig. Top!

Yvonne
13 junho 2023

Snelle bezorging en het was heerlijk!

Ria
27 maio 2023

Zoals elke keer, uitstekende kwaliteit en vlotte bezorging.

Martijn
27 maio 2023

Was lekker en snel

Ali
26 maio 2023

Eerder dan besproken tijd heb ik mijn bestelling , en ook iets LEKKERS EXTRA met mijn bestelling heb ik gekregen. Hierbij dank ik van het eethuis Judi

Martijn
21 maio 2023

Prima

N
13 maio 2023

Het eten is heerlijk en snel bezorgd. Altijd tevreden!

Cees
12 maio 2023

Eten was goed en de bestelling op tijd

Yvonne
12 maio 2023
Martijn
4 maio 2023

Was weer goed

Martijn
28 abril 2023

Weer prima :)

Ronald
19 abril 2023

Zoals altijd was het eten heerlijk...maar wanneer gaan jullie de opmerkingen bij de bestelling nou eens lezen ? Zat wederom gewone cola bij ipv zero... is inmiddels al zeker 4 keer gebeurd..en elke keer zeggen jullie dat het de volgende keer goed gaat..#fail

Richard
15 abril 2023

Normaal 5 sterren nu 3 . Het eten was niet warm.

Martijn
9 abril 2023
Martijn
5 abril 2023

Was weer geweldig

Sher
4 abril 2023

Het is dat ik deze mail krijg en het eten van vandaag echt niet kon waarderen. De aller eerste keer dat ik een cheeseburger bestelde was zo lekker dat ik het soms nog doe zo ook vandaag. Het broodje was aan beide kanten hard. Ook mijn pita gezond was zo minimaal belegd. Vind ik heel erg spijtig.

Martijn
23 março 2023

Weer prima

D
22 março 2023

Lekker & vers

Martijn
19 março 2023
D de Groot
10 março 2023
Karim
7 março 2023

Heerlijk gegeten ❤️

Martijn
6 março 2023

Prima zoals gewoonlijk

Cees
4 março 2023

Was op tijd zelfs nog eerder dan afgesproken was en eten was lekker

Martijn
1 março 2023

Was weer lekker

Richard
26 fevereiro 2023

Altijd goed eten en goede service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
26 fevereiro 2023

Ik bestel regelmatig, maar dit keer viel het onwijs tegen. Ik geef aan “langer doorbakken” maar krijg het juist half gebakken. Daarnaast heb ik een menu besteld, maar er zitten tegenwoordig geen sauzen bij? Het enige wat lekker was aan de bestelling waren de patatjes. Vind het de laatste tijden minder worden hier en dat is jammer. Hopelijk de volgende keer beter

Martijn
24 fevereiro 2023

Was prima :)

Yvonne
22 fevereiro 2023
Leandre
19 fevereiro 2023

Lekker habibi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marci
19 fevereiro 2023

We hebben al vaker besteld bij Eethuis Judy, maar helaas ging het deze keer niet zo goed. Bestelling zou om 23:45 uur bezorgd worden. Vervolgens lazen we in de e-mail dat het 00:35 uur werd. Gelijk gebeld en gezegd dat we om 00:30 uur weg moeten en dan niet meer thuis zijn. Het zou er voor 00:30 uur zijn werd ons beloofd. Uiteindelijk was onze bestelling er om 01:05 uur en hebben we onze avond planning flink moeten verschuiven. Niet zo prettig. - Volgens de e-mail hebben ze 30 minuten gedaan over de bezorging, dat was ook wel duidelijk; ons eten was flink afgekoeld en echt niet meer ‘lekker warm eetbaar’. Jammer, want we hebben altijd goede ervaringen met Eethuis Judy.

Martijn
18 fevereiro 2023

Prima

G
12 fevereiro 2023
Martijn
10 fevereiro 2023

Prima zoals gewoonlijk

Pauline
24 janeiro 2023
Richard
8 janeiro 2023

De nr 1 van zoetermeer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
5 janeiro 2023
Anna
4 janeiro 2023

Nadat ik had besteld, werd ik gebeld omdat er een bijgerecht op was. Dit werd netjes opgelost door een ander bijgerecht te bezorgen. Klantvriendelijk!

Michel
18 dezembro 2022

Het was super heerlijk eten, meestal is de sla een bak groenvoor maar hier is zelfs de sla prima! Bezorgen conform bevestiging vindt alleen zelf de wachttijd wat lang. Maar zeker aan te bevelen!!!

Richard
17 dezembro 2022

Echt een top bedrijf. Lekker eten. Mooie prijs en leuke medewerkers .

Martijn
17 dezembro 2022

Was weer goed en snel zoals gewoonlijk

Martijn
8 dezembro 2022

Weer prima :)

Clarickson Mercera
6 dezembro 2022

Goed en lekker eten bakjes zitten goed vol 😋

Martijn
28 novembro 2022

Weer prima :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ser
25 novembro 2022

Snel bezorgd en warm, patat nog knapperig. Lekker gegeten!

Richard
20 novembro 2022

Altijd lekker eten en prijs kwaliteit is top.

Anoniem
11 novembro 2022

Heerlijk

Remco
10 novembro 2022

Eten was koud. En niet wat ik had besteld

Martijn
8 novembro 2022

Was weer goed en snel

Martijn
5 novembro 2022

Prima zoals gewoonlijk

Yvonne
4 novembro 2022

Pizza barbecue chicken besteld. Viel helaas tegen, de bbq saus was te zoet en er zaten geen champignons en paprika’s op

Mareck
3 novembro 2022

Hete kip kapsalon was weer super lekker!! En altijd vrij snel bezorgd en goed op temperatuur 👍🏻👍🏻

Martijn
24 outubro 2022

Prima

M
22 outubro 2022
Martijn
17 outubro 2022

Was weer prima chef :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.