Bewertungen von Eethuis Judy Zoetermeer

Neue Beurteilungen

5.0
Pauline
24 Januar 2023
Richard
8 Januar 2023

De nr 1 van zoetermeer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
5 Januar 2023
Anna
4 Januar 2023

Nadat ik had besteld, werd ik gebeld omdat er een bijgerecht op was. Dit werd netjes opgelost door een ander bijgerecht te bezorgen. Klantvriendelijk!

Michel
18 Dezember 2022

Het was super heerlijk eten, meestal is de sla een bak groenvoor maar hier is zelfs de sla prima! Bezorgen conform bevestiging vindt alleen zelf de wachttijd wat lang. Maar zeker aan te bevelen!!!

Richard
17 Dezember 2022

Echt een top bedrijf. Lekker eten. Mooie prijs en leuke medewerkers .

Martijn
17 Dezember 2022

Was weer goed en snel zoals gewoonlijk

Martijn
8 Dezember 2022

Weer prima :)

Clarickson Mercera
6 Dezember 2022

Goed en lekker eten bakjes zitten goed vol 😋

Martijn
28 November 2022

Weer prima :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ser
25 November 2022

Snel bezorgd en warm, patat nog knapperig. Lekker gegeten!

Richard
20 November 2022

Altijd lekker eten en prijs kwaliteit is top.

Anoniem
11 November 2022

Heerlijk

Remco
10 November 2022

Eten was koud. En niet wat ik had besteld

Martijn
8 November 2022

Was weer goed en snel

Martijn
5 November 2022

Prima zoals gewoonlijk

Yvonne
4 November 2022

Pizza barbecue chicken besteld. Viel helaas tegen, de bbq saus was te zoet en er zaten geen champignons en paprika’s op

Mareck
3 November 2022

Hete kip kapsalon was weer super lekker!! En altijd vrij snel bezorgd en goed op temperatuur đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Martijn
24 Oktober 2022

Prima

M
22 Oktober 2022
Martijn
17 Oktober 2022

Was weer prima chef :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn
11 Oktober 2022

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn
9 Oktober 2022

Prima ik bestel hier alles

Michel
30 September 2022

Lekker snel en prima eten.

Martijn
29 September 2022

Toppie :)

Laura Pinzon
25 September 2022

Alles is altijd erg lekker, snelle bezorging, bedankt voor alles!!!!

Karishma
24 September 2022

Snelle bezorging en lekker eten, zeker als je laat nog trek hebt.

Martijn
19 September 2022
Martijn
15 September 2022

Was weer lekker zoals gewoonlijk :-)

Martijn
9 September 2022

Goed en lekker zoals gewoonlijk :)

Martijn
1 September 2022

Gewoon prima

Ha
30 August 2022
Martijn
29 August 2022

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn
25 August 2022

Zoals gewoonlijk niks op aan te merken gewoon goed, lekkrr en vriendelijk ow en sneller dan verwacht en das mooi 😊

Martijn
22 August 2022

Was weer prima goed zoals gewoonlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn
21 August 2022

Gewoon prima

Kusters
17 August 2022

Lekkere knapperige sla, goede tomaten. Sneller bezorgd dan aangegeven. Oh ja en de patatjes waren niet slapjes..voor herhaling vatbaar!

Martijn
16 August 2022

Was weer prima en snel bezorgd :)

Martijn
11 August 2022

Was prima niks op aan te merken

Yvonne
4 August 2022

Als er word gevraagd om sla tomaat ui en komkommer apart te doen zit het er nog op

Dennis
3 August 2022

VroegĂąh was alles beter, zo ook Eethuis Judy. Kapsalon met droge kip en weinig groente, pizza's ontstegen het niveau middelmatig niet. En een vegetarische pizza funghi met kip? Bijzonder!

Leen
3 August 2022

Goed en lekker 👍

Martijn
2 August 2022

Prima

Martijn
26 Juli 2022

Gewoon goed en lekker eten, zoals gewoonlijk

Martijn
19 Juli 2022

Was weer goed zowel eten als bezorging, bedankt :-)

Martijn
18 Juli 2022

Was weer lekker zoals gewoonlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn
13 Juli 2022

Was weer prima en smakelijk

Martijn
12 Juli 2022

Prima zoals altijd

M
8 Juli 2022
Martijn
8 Juli 2022

Prima zoals gewoonlijk

Martijn
5 Juli 2022

Was weer prima, goed bezig.

jennifer vos
1 Juli 2022

Zoals altijd weer heerlijk, het was alleen wel erg zoeken naar de kaas op de Turkse pizza's en had zelf het idee dat dit er niet op zat! Maar bezorging weer snel en lekker veel vlees met goede smaak, dus weer top :-)

W. meesters
29 Juni 2022

Wij waren tevreden,alleen was de kapsalon niet zo warm!

nelleke van der Bie-Bos
29 Juni 2022

Door storing bij jullie, konden we jullie niet bellen toen de bestellingen kwam. Mijn vriendin is er naar toe gegaan, alles donker deur dicht. Dus gesloten dacht ze. Ergens anders eten gehaald. Jullie belden netjes, bestelling zou geannuleerd worden en het geld teruggestort, laatste heb ik nog niet ontvangen,ik hoop het morgen op de bank weer teruggestort te zien. Fijn dat jullie2 uur na de bestelling even nagingen of we het nog wilde hebben. Heel attent. Het was voor jullie ook overmacht

Martijn
27 Juni 2022

Was weer prima :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anita Vogel
24 Juni 2022

Niet de juiste pizza gekregen.

Leandre
24 Juni 2022

Wraps met kalfsvlees is echt mijn favourite. Turkse pizza is ook echt heel lekker. Kan de laatste tijd niet meer kiezen en neem ze daarom allebei.

Martijn
24 Juni 2022

Na 3 dagen op een rij nog steeds blij met relaxte bezorging en goed eten niet te vergeten :)

Martijn
23 Juni 2022

Niks op aan te merken, bestel hier vaker/altijd, vriendelijke bezorgers en goed eten. Prima tent

Mike
18 Juni 2022

Warm en superlekker! Snel en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Alles top.

Alex
5 Juni 2022

Bezorging zou een uur duren, ze waren er al met 20 minuten. Helemaal top, prijs/kwaliteit ideaal. Zeker een aanrader.

Ali
4 Juni 2022

De vlees op Turkse pizza was heel weinig te wel kost het 6€ per stuk

Mareck
28 Mai 2022

Was weer verrukkelijk!!

Koud en verkeerd
25 Mai 2022
Susan
15 Mai 2022

Pasta met garnalen en roomsaus had ik me heel anders voor gesteld Zaten bijna geen garnalen in en de roomsaus was kaas saus dus niet lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jennifer
15 Mai 2022

Zoals altijd weer voortreffelijk, snel afgeleverd en weer een heerlijk goed gevulde kapsalon, beste van Zoetermeer :-)

A.
7 Mai 2022

Eten was heerlijk, super aardige mensen die er werken.

Leandre
7 Mai 2022

Wie maakt die kalfs wraps zo superlekker

Leandre
7 Mai 2022

Echt de lekkerste en de beste die er is

Richard
3 Mai 2022

Super lekker eten voor een nette prijs. En altijd op tijd.

M
20 April 2022

Werd koud bezorgd

Niels
15 April 2022

Vandaag heerlijke kapsalon besteld om af te halen. En hij was precies op tijd klaar, krijg je ook nog een gratis drankje erbij dan kan je maaltijd niet meer stuk. En voor met hun prijzen, krijg je echt waar voor je geld. Kortom heerlijk gegeten, echt een aanrader.

Martijn
2 April 2022

Was weer goed zoals gewoonlijk niks op te zeggen, goed bezig :-)

Joyce
1 April 2022

Alles kwam precies op tijd, perfecte levering, netjes verpakt en nog super warm. Enige nadeel, en dat is heel persoonlijk, het was niet mijn smaak. De Turkse pizza was flauw van smaak en de kipshoarma vond ik gewoon niet lekker. Maar dat is dus iets persoonlijks. Verder was alles prima in orde.

Martin
31 MĂ€rz 2022

Geen saus steeds minder laatste keer daar besteld

Martijn
31 MĂ€rz 2022

Was weer prima niks op te zeggen

M
30 MĂ€rz 2022
Post
29 MĂ€rz 2022

Het eten is goed het ijs is slecht ik had al eens een ben and Jerry ijs gehad Die al een keer ontdooid geweest was en weer ingevroren toen dacht ik dat het een incident was maar vandaag het zelfde geval Beetje jammer het ijs is dan echt niet lekker.

Mike
29 MĂ€rz 2022
Anoniem
28 MĂ€rz 2022

Altijd top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michelle
27 MĂ€rz 2022

2x besteld en 2x aangegeven dat ik geen sla en alles op mijn eten wil, en 2x gebeurt het helaas wel..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
26 MĂ€rz 2022

Half zakje stukjes patat en in de broodjes meer groente dan vlees ver onder de maat als het de volgende keer weer zo is bestellen we daar niet meer kost al genoeg

Richard
25 MĂ€rz 2022

Prijs/ kwaliteit is super

Yvonne
22 MĂ€rz 2022
Babis
18 MĂ€rz 2022

Op donderdag om 18:10 uur een bestelling geplaatst, hierna een e-mail ontvangen dat het om 19:15 uur bezorgd zou worden. Niet gebeurd waardoor er om 19:25 uur is gebeld vanwege de status van de bestelling. Bestelling zou net onze kant op zijn vertrokken waarbij de afstand maximaal 10 min is. Uiteindelijk is het eten om 19:45 uur bezorgd. De bezorger mag ook een cursus klantvriendelijkheid volgen.

Maria Gloudemans
15 MĂ€rz 2022

Turkse pizza mag wat warmer en kon meer kip op. Wel super lekker gekruid. Aardappel schijfjes waren warm en krokant. Top :)

Leen
14 MĂ€rz 2022

Lekker optijd en smaakte goed 👍

Anoniem
14 MĂ€rz 2022
Yvonne
13 MĂ€rz 2022

Precies op tijd bezorgd en heerlijk gegeten voor een goede prijs

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
2 MĂ€rz 2022
Karishma
25 Februar 2022

Het eten was warm, vers en lekker! Bezorging was heel snel. Geweldig!

Parisa
23 Februar 2022

De hot wings waren super, maar de frietjes waren niet netals altijd.

Chris van Mourik (buurman)
22 Februar 2022

Heerlijke producten, goed warm

Shef
19 Februar 2022

Ik belde jullie gisteren om 0:44 uur in beide lams doner geen KNOFLOOK SAUS. TERWIJL bij opmerking wel stond genoeg knoflooksaus het eten was daardoor niet lekker.

amir
18 Februar 2022

snelle bezorger en heel aardig eten was lekker

Mathijs Batenburg
16 Februar 2022
Martijn
14 Februar 2022

Prima niks op aan te merken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fatoe Jantje
13 Februar 2022

Snelle bezorging en erg Lekker gegeten

Mike
11 Februar 2022

Knoflooksaus zat onder in het broodje beetje jammmer

Hitler
7 Februar 2022

Hellah fresh

Yvonne
6 Februar 2022

Als je vraagt bij kapsalon sla,ui,tomaat en komkommer apart mag zit het er nog op en als je het per telefoon besteld gaat het wel goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daan
5 Februar 2022

Prima te nasse

-
1 Februar 2022

Moest een uur wachten op een pizza. Pizza was aangekomen en deze was koud en het deeg was aan de ene kant dik en de andere kant dun. Was niet te eten.

Gio
1 Februar 2022
Rosa
15 Januar 2022

Jammer dat we drie keer hetzelfde besteld hebben en Ă©Ă©n afwijkend was

Kris
13 Januar 2022
Emma
11 Januar 2022

Goed, zeker voor de prijs. Complimenten voor de bezorger, mijn huis is moeilijk te vinden via navigatie en veel bezorgers kunnen het niet vinden. Veel daarvan nemen veel te laat contact op, als het eten al bijna koud is, en zijn dan onprofessioneel uit frustratie. Deze held belde zo snel als hij het niet kon vinden en was uiterst professioneel over het probleem waar we beide niets aan konden doen. 10/10 blijf hier bestellen.

Zqt
8 Januar 2022
Wisam Deuge
2 Januar 2021
Arnoud
1 Januar 2021

Ik had al een tijdje niet besteld hier en ik zou absoluut niet weten waarom. Vorige keer was het al fantastisch en vandaag wederom geweldig! Beste döner van Zoetermeer. Mn complimenten! Genoten! Nogmaals bedankt!

Pp
29 Dezember 2021

Heel erg slechte service

Martijn
28 Dezember 2021

Prima zoals gewoonlijk

Monique
22 Dezember 2021

Super snelle bezorging, eten lekker warm ! Wij zijn vaste klanten

Julieth
18 Dezember 2021

Heerlijk zoals altijd .

Stanley
15 Dezember 2021

Eten was weer heerlijk, maar 2 en een half uur wachten op twee stokbroodjes? Serieus? Ook niet even bellen dat het laat kan worden of iets dergelijks. Niet echt fijn!

Suzanne
11 Dezember 2021
Martijn
8 Dezember 2021

Was weer prima niks op te zeggen.

Maarten
5 Dezember 2021
Dayen
2 Dezember 2021

Ik bestel hier nooit meer. Het gaat altijd fout, deze keer wel heel erg! Een uur wachten op mn bestelling, en kreeg de verkeerde. Ik belde en kreeg een heel verhaal over zijn collega etc. Misschien zou ik nieuwe krijgen. Na 20 minuten kreeg ik weer een bezorger aan de deur, en ook deze had de verkeerde bestelling bij zich. De bezorger belde naar het eethuis, het zou goed gemaakt worden met mij, en we zouden wat extra krijgen als excuus. Na de derde bezorging klopte het eindelijk... Maar het beloofde extra zat er niet bij. Tot nu toe al vaak moeten bellen dat er iets ontbrak, maar dit was wel heel erg. Ik bestel hier echt nooit meer.

420
28 November 2021

Pizza kip speciaal is kk lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Julieth
27 November 2021

Het duurde te lang en mijn kapsalon was koud .

Yvonne
25 November 2021
Els
18 November 2021

Pizza was lauw, ipv kruidenboter bij de stokbrood was er knoflooksaus

Swimpie
17 November 2021

Heerlijke kip dönner vlees! Gruwelijk broodje!!

Robin
15 November 2021

Weer top zoals gewoonlijk. Heerlijk na een rit van 1100 km om dan dit te chappen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anthony Perez
14 November 2021
Martijn
11 November 2021

Prima zoals altijd, 99% ruim op tijd tja kan gebeuren als het heel druk is dat het iets later is maar geen klachten en bezorging is ook prima

Saba
10 November 2021
Anouska
10 November 2021

Helaas een super slechte ervaring gehad vandaag . Besteld via de site voor 4 uur kreeg netjes een mail dat het om 4 uur zou gebracht worden . Om half vijf werd ik gebeld met de mededeling dat ze pas om half vijf open gingen en de bezorgen een paar minuten later de deur uit zou gaan . Oké bale maar ze kwamen er aan . Helaas half uur later nog niets terwijl het nog geen 7 minuten hier vandaan is . Weer gebeld en werd helaas toch niet echt vriendelijk te woord gestaan de bezorger stond voor de deur nu dus klaar . Toen ik vroeg van luister jij zegt om half bij hij gaat over paar minuten de deur uit hoe kan hij er dan een half uur over doen . Zeg dan gewoon sorry mevrouw we gaan half bij open we kunnen pas over een half uur bij u zijn . Helaas wilde hij dat niet echt begrijpen en reageerde behoorlijk aso hier op want hij had het eten toch klaar gemaakt en ik had het nu toch dus . . Toen de bezorger kwam en we zeiden van goh best lang hÚ een half uur van iets wat Max zeven min hoeft te duren

Andy Van den Berg
8 November 2021

Heerlijk gegeten en prima bediening

Maarten
1 November 2021

Het duurde deze keer erg lang, nadat ik het bericht had gekregen dat de bezorger onderweg was. Waardoor het eten lauw aankwam. Dat wilde ik even kwijt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Appie
30 Oktober 2021

Heerlijk

Jennifer
24 Oktober 2021

Eerder vond ik judy altijd de beste maar de laatste keren is er altijd wel iets niet goed aan de bestelling. Of het gratis drinken ontbreekt, deze keer een Turkse pizza niet met kip maar met kalfs en de kapsalon met sambal (terwijl ik zonder had gevraagd) en de knoflooksaus was nergens te bekennen. Ik denk dat ik maar eens een ander moet proberen die het wel lukt om de bestelling die in mijn ogen nooit zo ingewikkeld is compleet te bezorgen......gemiste kans :-(

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Parisa
22 Oktober 2021

Lekkerrrrrr

NA
18 Oktober 2021
Irene
18 Oktober 2021

Altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aron dosti
16 Oktober 2021

Waars me chaps hb wallou ontvangen

Chris
16 Oktober 2021

Heerlijk gegeten goede gerechten

Z
13 Oktober 2021
Ria
11 Oktober 2021

snelle en keurige levering. Het eten was zeer goed, ruime porties.

Ferry Schouten
11 Oktober 2021

patat te lang gebakken. pizza te lang gebakken. stokbrood met kruiden boter was geen stokbrood en wat ik wel kreeg leek op verkoolde honden brokken. Broodje hete kip was zoet en hele broodje was snotterig nat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maarten
10 Oktober 2021
Rb
9 Oktober 2021

Poahh, ging er echt weer goed in

B
30 September 2021

Ik vond de hoeveelheid vlees van de donnerbox met extra vlees tegenvallen, dit bleek gewoon een mini kapsalon te zijn met meer sla als vlees. Volgende keer maar gewoon een kapsalon groot. Kost net zoveel maar je krijgt meer geld voor je eten.

Diana
26 September 2021

Kapsalon was weer heerlijk! Zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chris
25 September 2021

Was perfect

Remco
15 September 2021
Jo
5 September 2021

Snelle bezorging, eten was goed warm en volle maaltijd!

Ali
4 September 2021

Eten was prima. Bezorger zeer agressief ruzie om een klein misverstand dit was echt niet normaal. Nederlands was ook niet helemaal ABN en lekker schelden kon die ook goed. Voor de rest is judy gewoon top als je even wat wilt eten alleen er mag echt wel wat gedaan worden aan het gedrag van de bezorger.

Anoniem
30 August 2021
Badr Arie
29 August 2021

Niet slecht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ali
26 August 2021

Altijd lekker

Anita
22 August 2021

Heerlijke wraps met kip. Mooi op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
17 Juli 2021

Heeeeerlijk! En snel!

Ramon
15 Juli 2021

Snel geleverd, vers en goed warm top

Ikke
14 Juli 2021

De bestelling had wel iets warmer mogen zijn. Gelukkig maakte de smaak en kwaliteit alles goed.

Jennifer van Hal
13 Juli 2021

Had Calamaris besteld maar kreeg een hamburger, bij tweede levering was het helaas al koud. Jammer niet naar verwachting vandaag.

jamal Aljaf
11 Juli 2021

😋😋😋

Abdi
4 Juli 2021

Wollah beste eten

Bhattoe
30 Juni 2021

Super snel en super lekker weer!

Suzanne
25 Juni 2021

Prima allemaal. Snelle bezorging, lekker eten en vriendelijke bezorgers.

D Rasul
20 Juni 2021

Uitstekend!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Verschoor
18 Juni 2021

Top! Echt heerlijk

Bhattoe
17 Juni 2021

Super snel geleverd en het was weer overheerlijk! Tot snel

Appie
9 Juni 2021
Roy
9 Juni 2021

Een uur te laat. Eten was al koud. Het eten overal is wel goed hoor maar met een. Bezorger die er niks van snapt. Komt er weinif van terecht zonde van je 10 voordat ze bezorgen

Caspar
9 Juni 2021

Ik heb vaker andere dingen besteld hier en altijd tevreden, echter de "Italiaanse Pizza" vind ik niet echt de qualiteit die ik gewent hiervan ben. De bodem is een "standaard bodem" lijkt op een die je net zo makkelijk thuis kan hebben en beleggen. De toppings etc zijn goed, maar de bodem is niet echt een Italiaanse pizza waardig. Pizza's zullen wij hier ook niet meer bestellen. Verder is alles wat we hier besteld hebben in het verleden top, maar Pizza's raad ik af.

M
29 Mai 2021
Rob Geus
25 Mai 2021

Keurige tent! Pasta kipfilet speciaal is super!

BUY AND HODL DOGECOIN!!!
24 Mai 2021

Als ik liefde mis in mijn leven dan bestel ik hier

Muhammed
23 Mai 2021

Alles zoals verwacht

Mathieu
15 Mai 2021

Veel keus en altijd lekker!

Redouan
11 Mai 2021
Jayvillian Renardus
10 Mai 2021

Top kwaliteit eten goede en snelle bezorgserviceđŸ‘ŒđŸœ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mike
8 Mai 2021
Patrick
8 Mai 2021

Lekker eten, op tijd bezorgd. Ga zo door!

Dogecoin to the m00n
7 Mai 2021

Kwaliteit gaat richting de maan

Kees Bhattoe
6 Mai 2021

Super snel en lekker warm. Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!!

Albert Einstein
5 Mai 2021

Sehr schon Das beste essen von Zoetermeer! Ich liebe 'stokbrood speciaal'

Jack Sparrow
2 Mai 2021

Food is lovely

Nossoman
2 Mai 2021

Snelle bezorging warm en lekker eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

anoniem
30 April 2021

Wederom heerlijk gegeten, verschillende rijstmaaltijden, pizza, en kapsalon. Zorgvuldig en netjes verpakt, nog goed heet en smakelijk. Mijn complimenten aan de kok('s) en de supervriendelijke bezorger.

Appie
30 April 2021

Was heerlijk!

Meryam Salah
26 April 2021

Het eten heeft gesmaakt

Alberto Meersigt
21 April 2021

Beste eten van Zoetermeer. Eten wordt met liefde bereid in deze familierestaurant. Groetjes aan die grote knappe jongen.

Alberto Stegeman
19 April 2021

Met LIEFDE gemaakt....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irene
17 April 2021

Zoals altijd prima!

Akkeboezie
17 April 2021

Eten WORDT MET LIEFDE GEMAAKT!!!

Pauline
10 April 2021
Pauline
3 April 2021

Heerlijk

Tjollo
1 April 2021

Eten was warm en erg lekker

Verschoor
27 MĂ€rz 2021

Pizza was wel erg donker, tegen het verbrand aan. Jammer

Appie
19 MĂ€rz 2021

Heerlijk!!!!

Kris
16 MĂ€rz 2021
Verschoor
12 MĂ€rz 2021

Helemaal super, blijven de lekkerste pizza's

Kees van der Spek
1 MĂ€rz 2021

Verdacht lekkere eten! Dit ga ik uitzoeken

Peggy
1 MĂ€rz 2021

Eten was heerlijk! Wel vreemd,. Er werd geadverteerd met een gratis drankje bij de bestelling, nou die zat niet bij onze bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

FK
26 Februar 2021
Jordy
25 Februar 2021

Goed gegeten! Meer dan genoeg! Helaas duurde het bezorgen iets meer dan een uur. Toch 5 sterren.

Mike
25 Februar 2021

Toppersss

Djoni
24 Februar 2021

Het eten was heerlijk alleen wij hadden bij 1 kapsalon rijst besteld ipv patat..

Diana
20 Februar 2021

Super lekker broodje shoarma met kaas!!

Mike Franke
20 Februar 2021

Dit was de lekkerste differenza die we ooit hebben gehad! Super super lekker! Spijt dat we er geen twee hadden besteld.

Gregjes
20 Februar 2021

De beste van zoetermeer sowiesooo

Nafiul
12 Februar 2021

Super happy!

Pieter vd L
8 Februar 2021

Eten is verukkelijk. Stokbrood vult goed en de kapsalon rijst is een aanrader!!! Keep up the good work mannen

Salah
8 Februar 2021

Altijd heerlijk eten bij eethuis Judy. Goede service en super vriendelijke gasten. Zeker een aanrader!!!

Ous
30 Januar 2021

Kapsalon was tantoee koud en en hard bruur

Daan
29 Januar 2021

We bestellen regelmatig bij Judy. Het eten is altijd goed, bezorgtijd is meestal een uur of iets langer dus is het verstandig om tijdig te bestellen. Bezorging is ook prima. En als er een fout wordt gemaakt (dat komt niet vaak voor), probeert men dit zo snel en goed mogelijk recht te zetten.

Afi
29 Januar 2021
Fiona
26 Januar 2021

Top service en hulpzaam via telefonisch en whatsapp. Lekker gegeten.

Elmira
24 Januar 2021

Goed eten en goede bezorging. Niet lang moeten wachten op het eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maikeal
24 Januar 2021

đŸ‘đŸ»

Ma
23 Januar 2021

Eeten is wel lekker Bezorgen is nieks 2 uur wachten op je eeten

Alberto Maldini
21 Januar 2021

Erg smakelijk gegeten. Krokante stokbroden met veel vlees erop Bovendien was het eten nog erg warm. Keep up the good work!

FK
18 Januar 2021
Karin
18 Januar 2021
Daan
18 Januar 2021

Top restaurant

RemzZz
16 Januar 2021
Andre vd m
15 Januar 2021

Levering binnen een halfuur. Rijk belegd en de stokbrood was verrukkelijk. Kapsalon met rijst is de lekkerste kapsalon die ik nu ken. Hier ga ik vaker bestellen

FK
10 Januar 2021
Mike
7 Januar 2021

Toppers!

Yvonne
5 Januar 2021

Alles was weer heerlijk, pizza’s erg goed en goed belegd. Stokbrood ook goed gevuld met vlees

Meryam
3 Januar 2020
Meryam
1 Januar 2020

The place to be, eten is altijd lekker en vers

FK
27 Dezember 2020
Regillio Deerveld
27 Dezember 2020

Eten zoals altijd top en vriendelijke bezorgers. Kapsalon Kipfilet nog nergens beter en lekkerder gegeten. Minpunt persoonlijk vind ik is dat hoeveelheid kip ruim voldoende is maar dat er altijd verhoudingsgewijs erg weing patat in zit! Daarom geen 5 sterren.

Rauf Ibn Abbas
24 Dezember 2020
Sara El
24 Dezember 2020
Jelte
22 Dezember 2020

Helemaal top!! Vooral de doner box was echt heel goed. Ga zo door!

Ben
19 Dezember 2020

Meerdere malen bij Eethuis Judy besteld en afgezien van een late bezorging en een keer het vergeten van drinken zou ik ze alsnog aanraden omdat dat maar 1 keer is voorgekomen in de 50 keer bestellen.

Erik
6 Dezember 2020

Snel en lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rauf Ibn Abbas
6 Dezember 2020

Nestjes op tijd en lekker

Blacka Piet
2 Dezember 2020

Kon het niet geloven het werd eerder bezorgd Dan de aan gegeven bezorgtijd. Eten was goed warm en erg lekker

Maat
23 November 2020

Heel lekker en Heel snel

Roos
20 November 2020

De kwaliteit op zich was prima, alles heerlijk, maar de Turkse pizza’s waren bijna koud, dat was jammer.

FK
14 November 2020
Sandra
13 November 2020

Mooi op tijd en heerlijke broodjes Kebap!

M.Tas
13 November 2020

Heerlijk eten, en snel bezorgd

FK
9 November 2020
Jennifer
8 November 2020

We hadden te laat besteld, pas om 1730, rond 1850 zou het eten komen....prima alleen dit werd toen half 8 :-( Ik had een grote kipkapsalon, en ik denk dat er een andere eigenaar of andere kok is want waarom zijn er nu ineens grote stukken kip (vind dat "geschaafde " kip veel lekkerder en kwam ook de salade apart in een bakje terwijl ik het altijd lekker vind als dit onder de gesmolten kaas zit. Deze keer viel het zwaar tegen voor mij helaas

Riz
5 November 2020

Eten is goed van smaak en de porties zijn groot genoeg! De dressing over de salade mag van mij wel minder. Maar goed, al met al zeker een aanrader.

Hooisma
4 November 2020

Lekker warm zoals altijd Jammer dat de saus in de doos er was 'bij gegooid' Bezorger was in tegenstelling van de vorige keer een stuk minder vriendelijk

Karim
1 November 2020

Sinds kort wonen we in Zoetermeer en we bestelen zeker 3 x per week bij Judy. Het is altijd heerlijk eten en de bestelling komt altijd lekker warm aan. Top kwaliteit ga zo door đŸ‘đŸŒ

Hooisma-verschoor
31 Oktober 2020

Echt wederom super lekker, warm, en snel! Complimenten :)

Peppa
30 Oktober 2020

Turkse pizza was Kaullo lekker

Pauline
30 Oktober 2020

Heerlijk! Vers! Met zorg!

An
27 Oktober 2020

Was erg lekker!

Niek
27 Oktober 2020
Jacco
25 Oktober 2020

Enorm gevarieerd menu, zonder dat het ene gerecht onder doet voor het andere. Kwalitatief goed eten, verse producten (ook de salades) en netjes verpakt/aangeboden. Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gregjes
25 Oktober 2020
FK
24 Oktober 2020
Mohammaed
18 Oktober 2020
FK
18 Oktober 2020
Suzanne
17 Oktober 2020

Eten is altijd goed!! Vorige bestelling gaf de bezorger aan het blikje te zijn vergeten, kan gebeuren, moest ik het doorgeven bij de volgende bestelling. Dit ook gedaan, kreeg er alsnog 1. Hoop de volgende keer beter😊

Danielle
17 Oktober 2020

Turkse pizza met kalfsvlees en kaas besteld. Kwam keurig op aangegeven tijd binnen. Goed op temperatuur, vriendelijke bezorger. Volgende keer bestellen wij hier weer!

van Laanen
17 Oktober 2020

Bestelling was aan de late kant, (later dan aangegeven). Zat een zwarte (verbrande) plek op Ă©Ă©n van de wraps. Verder alles lekker zoals altijd.

Gregory
15 Oktober 2020
Miriam
9 Oktober 2020

De bezorger was super vriendelijk xx

FK
5 Oktober 2020
Annemarie Westmaas
3 Oktober 2020

Altijd heerlijk eten!

Sandra
26 September 2020

Weer even heerlijke pizza's als altijd bij jullie!

FK
25 September 2020
Maikel
22 September 2020

Te laat bezorg en geen drank bij geleverd. Heel slordig

Hooisma
22 September 2020

Saus vergeten, maar werdt al snel nageleverd! Heerlijk, lekkerste pizza in Zoetermeer

Broodje badr
11 September 2020

Eten is prima bezorging duurde kk lang bijna 2 uur

FK
10 September 2020
Andreas
7 September 2020

Eten was snel klaar, en kapsalons waren goed.

Niek
2 September 2020
Daan
1 September 2020

Baklava is top