Reviews from Eethuis Judy Zoetermeer

Recent reviews

5.0
Pauline
24 January 2023
Richard
8 January 2023

De nr 1 van zoetermeer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
5 January 2023
Anna
4 January 2023

Nadat ik had besteld, werd ik gebeld omdat er een bijgerecht op was. Dit werd netjes opgelost door een ander bijgerecht te bezorgen. Klantvriendelijk!

Michel
18 December 2022

Het was super heerlijk eten, meestal is de sla een bak groenvoor maar hier is zelfs de sla prima! Bezorgen conform bevestiging vindt alleen zelf de wachttijd wat lang. Maar zeker aan te bevelen!!!

Richard
17 December 2022

Echt een top bedrijf. Lekker eten. Mooie prijs en leuke medewerkers .

Martijn
17 December 2022

Was weer goed en snel zoals gewoonlijk

Martijn
8 December 2022

Weer prima :)

Clarickson Mercera
6 December 2022

Goed en lekker eten bakjes zitten goed vol 😋

Martijn
28 November 2022

Weer prima :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ser
25 November 2022

Snel bezorgd en warm, patat nog knapperig. Lekker gegeten!

Richard
20 November 2022

Altijd lekker eten en prijs kwaliteit is top.

Anoniem
11 November 2022

Heerlijk

Remco
10 November 2022

Eten was koud. En niet wat ik had besteld

Martijn
8 November 2022

Was weer goed en snel

Martijn
5 November 2022

Prima zoals gewoonlijk

Yvonne
4 November 2022

Pizza barbecue chicken besteld. Viel helaas tegen, de bbq saus was te zoet en er zaten geen champignons en paprika’s op

Mareck
3 November 2022

Hete kip kapsalon was weer super lekker!! En altijd vrij snel bezorgd en goed op temperatuur 👍🏻👍🏻

Martijn
24 October 2022

Prima

M
22 October 2022
Martijn
17 October 2022

Was weer prima chef :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
11 October 2022

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
9 October 2022

Prima ik bestel hier alles

Michel
30 September 2022

Lekker snel en prima eten.

Martijn
29 September 2022

Toppie :)

Laura Pinzon
25 September 2022

Alles is altijd erg lekker, snelle bezorging, bedankt voor alles!!!!

Karishma
24 September 2022

Snelle bezorging en lekker eten, zeker als je laat nog trek hebt.

Martijn
19 September 2022
Martijn
15 September 2022

Was weer lekker zoals gewoonlijk :-)

Martijn
9 September 2022

Goed en lekker zoals gewoonlijk :)

Martijn
1 September 2022

Gewoon prima

Ha
30 August 2022
Martijn
29 August 2022

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
25 August 2022

Zoals gewoonlijk niks op aan te merken gewoon goed, lekkrr en vriendelijk ow en sneller dan verwacht en das mooi 😊

Martijn
22 August 2022

Was weer prima goed zoals gewoonlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
21 August 2022

Gewoon prima

Kusters
17 August 2022

Lekkere knapperige sla, goede tomaten. Sneller bezorgd dan aangegeven. Oh ja en de patatjes waren niet slapjes..voor herhaling vatbaar!

Martijn
16 August 2022

Was weer prima en snel bezorgd :)

Martijn
11 August 2022

Was prima niks op aan te merken

Yvonne
4 August 2022

Als er word gevraagd om sla tomaat ui en komkommer apart te doen zit het er nog op

Dennis
3 August 2022

Vroegâh was alles beter, zo ook Eethuis Judy. Kapsalon met droge kip en weinig groente, pizza's ontstegen het niveau middelmatig niet. En een vegetarische pizza funghi met kip? Bijzonder!

Leen
3 August 2022

Goed en lekker 👍

Martijn
2 August 2022

Prima

Martijn
26 July 2022

Gewoon goed en lekker eten, zoals gewoonlijk

Martijn
19 July 2022

Was weer goed zowel eten als bezorging, bedankt :-)

Martijn
18 July 2022

Was weer lekker zoals gewoonlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
13 July 2022

Was weer prima en smakelijk

Martijn
12 July 2022

Prima zoals altijd

M
8 July 2022
Martijn
8 July 2022

Prima zoals gewoonlijk

Martijn
5 July 2022

Was weer prima, goed bezig.

jennifer vos
1 July 2022

Zoals altijd weer heerlijk, het was alleen wel erg zoeken naar de kaas op de Turkse pizza's en had zelf het idee dat dit er niet op zat! Maar bezorging weer snel en lekker veel vlees met goede smaak, dus weer top :-)

W. meesters
29 June 2022

Wij waren tevreden,alleen was de kapsalon niet zo warm!

nelleke van der Bie-Bos
29 June 2022

Door storing bij jullie, konden we jullie niet bellen toen de bestellingen kwam. Mijn vriendin is er naar toe gegaan, alles donker deur dicht. Dus gesloten dacht ze. Ergens anders eten gehaald. Jullie belden netjes, bestelling zou geannuleerd worden en het geld teruggestort, laatste heb ik nog niet ontvangen,ik hoop het morgen op de bank weer teruggestort te zien. Fijn dat jullie2 uur na de bestelling even nagingen of we het nog wilde hebben. Heel attent. Het was voor jullie ook overmacht

Martijn
27 June 2022

Was weer prima :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita Vogel
24 June 2022

Niet de juiste pizza gekregen.

Leandre
24 June 2022

Wraps met kalfsvlees is echt mijn favourite. Turkse pizza is ook echt heel lekker. Kan de laatste tijd niet meer kiezen en neem ze daarom allebei.

Martijn
24 June 2022

Na 3 dagen op een rij nog steeds blij met relaxte bezorging en goed eten niet te vergeten :)

Martijn
23 June 2022

Niks op aan te merken, bestel hier vaker/altijd, vriendelijke bezorgers en goed eten. Prima tent

Mike
18 June 2022

Warm en superlekker! Snel en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Alles top.

Alex
5 June 2022

Bezorging zou een uur duren, ze waren er al met 20 minuten. Helemaal top, prijs/kwaliteit ideaal. Zeker een aanrader.

Ali
4 June 2022

De vlees op Turkse pizza was heel weinig te wel kost het 6€ per stuk

Mareck
28 May 2022

Was weer verrukkelijk!!

Koud en verkeerd
25 May 2022
Susan
15 May 2022

Pasta met garnalen en roomsaus had ik me heel anders voor gesteld Zaten bijna geen garnalen in en de roomsaus was kaas saus dus niet lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jennifer
15 May 2022

Zoals altijd weer voortreffelijk, snel afgeleverd en weer een heerlijk goed gevulde kapsalon, beste van Zoetermeer :-)

A.
7 May 2022

Eten was heerlijk, super aardige mensen die er werken.

Leandre
7 May 2022

Wie maakt die kalfs wraps zo superlekker

Leandre
7 May 2022

Echt de lekkerste en de beste die er is

Richard
3 May 2022

Super lekker eten voor een nette prijs. En altijd op tijd.

M
20 April 2022

Werd koud bezorgd

Niels
15 April 2022

Vandaag heerlijke kapsalon besteld om af te halen. En hij was precies op tijd klaar, krijg je ook nog een gratis drankje erbij dan kan je maaltijd niet meer stuk. En voor met hun prijzen, krijg je echt waar voor je geld. Kortom heerlijk gegeten, echt een aanrader.

Martijn
2 April 2022

Was weer goed zoals gewoonlijk niks op te zeggen, goed bezig :-)

Joyce
1 April 2022

Alles kwam precies op tijd, perfecte levering, netjes verpakt en nog super warm. Enige nadeel, en dat is heel persoonlijk, het was niet mijn smaak. De Turkse pizza was flauw van smaak en de kipshoarma vond ik gewoon niet lekker. Maar dat is dus iets persoonlijks. Verder was alles prima in orde.

Martin
31 March 2022

Geen saus steeds minder laatste keer daar besteld

Martijn
31 March 2022

Was weer prima niks op te zeggen

M
30 March 2022
Post
29 March 2022

Het eten is goed het ijs is slecht ik had al eens een ben and Jerry ijs gehad Die al een keer ontdooid geweest was en weer ingevroren toen dacht ik dat het een incident was maar vandaag het zelfde geval Beetje jammer het ijs is dan echt niet lekker.

Mike
29 March 2022
Anoniem
28 March 2022

Altijd top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michelle
27 March 2022

2x besteld en 2x aangegeven dat ik geen sla en alles op mijn eten wil, en 2x gebeurt het helaas wel..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
26 March 2022

Half zakje stukjes patat en in de broodjes meer groente dan vlees ver onder de maat als het de volgende keer weer zo is bestellen we daar niet meer kost al genoeg

Richard
25 March 2022

Prijs/ kwaliteit is super

Yvonne
22 March 2022
Babis
18 March 2022

Op donderdag om 18:10 uur een bestelling geplaatst, hierna een e-mail ontvangen dat het om 19:15 uur bezorgd zou worden. Niet gebeurd waardoor er om 19:25 uur is gebeld vanwege de status van de bestelling. Bestelling zou net onze kant op zijn vertrokken waarbij de afstand maximaal 10 min is. Uiteindelijk is het eten om 19:45 uur bezorgd. De bezorger mag ook een cursus klantvriendelijkheid volgen.

Maria Gloudemans
15 March 2022

Turkse pizza mag wat warmer en kon meer kip op. Wel super lekker gekruid. Aardappel schijfjes waren warm en krokant. Top :)

Leen
14 March 2022

Lekker optijd en smaakte goed 👍

Anoniem
14 March 2022
Yvonne
13 March 2022

Precies op tijd bezorgd en heerlijk gegeten voor een goede prijs

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
2 March 2022
Karishma
25 February 2022

Het eten was warm, vers en lekker! Bezorging was heel snel. Geweldig!

Parisa
23 February 2022

De hot wings waren super, maar de frietjes waren niet netals altijd.

Chris van Mourik (buurman)
22 February 2022

Heerlijke producten, goed warm

Shef
19 February 2022

Ik belde jullie gisteren om 0:44 uur in beide lams doner geen KNOFLOOK SAUS. TERWIJL bij opmerking wel stond genoeg knoflooksaus het eten was daardoor niet lekker.

amir
18 February 2022

snelle bezorger en heel aardig eten was lekker

Mathijs Batenburg
16 February 2022
Martijn
14 February 2022

Prima niks op aan te merken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fatoe Jantje
13 February 2022

Snelle bezorging en erg Lekker gegeten

Mike
11 February 2022

Knoflooksaus zat onder in het broodje beetje jammmer

Hitler
7 February 2022

Hellah fresh

Yvonne
6 February 2022

Als je vraagt bij kapsalon sla,ui,tomaat en komkommer apart mag zit het er nog op en als je het per telefoon besteld gaat het wel goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daan
5 February 2022

Prima te nasse

-
1 February 2022

Moest een uur wachten op een pizza. Pizza was aangekomen en deze was koud en het deeg was aan de ene kant dik en de andere kant dun. Was niet te eten.

Gio
1 February 2022
Rosa
15 January 2022

Jammer dat we drie keer hetzelfde besteld hebben en één afwijkend was

Kris
13 January 2022
Emma
11 January 2022

Goed, zeker voor de prijs. Complimenten voor de bezorger, mijn huis is moeilijk te vinden via navigatie en veel bezorgers kunnen het niet vinden. Veel daarvan nemen veel te laat contact op, als het eten al bijna koud is, en zijn dan onprofessioneel uit frustratie. Deze held belde zo snel als hij het niet kon vinden en was uiterst professioneel over het probleem waar we beide niets aan konden doen. 10/10 blijf hier bestellen.

Zqt
8 January 2022
Wisam Deuge
2 January 2021
Arnoud
1 January 2021

Ik had al een tijdje niet besteld hier en ik zou absoluut niet weten waarom. Vorige keer was het al fantastisch en vandaag wederom geweldig! Beste döner van Zoetermeer. Mn complimenten! Genoten! Nogmaals bedankt!

Pp
29 December 2021

Heel erg slechte service

Martijn
28 December 2021

Prima zoals gewoonlijk

Monique
22 December 2021

Super snelle bezorging, eten lekker warm ! Wij zijn vaste klanten

Julieth
18 December 2021

Heerlijk zoals altijd .

Stanley
15 December 2021

Eten was weer heerlijk, maar 2 en een half uur wachten op twee stokbroodjes? Serieus? Ook niet even bellen dat het laat kan worden of iets dergelijks. Niet echt fijn!

Suzanne
11 December 2021
Martijn
8 December 2021

Was weer prima niks op te zeggen.

Maarten
5 December 2021
Dayen
2 December 2021

Ik bestel hier nooit meer. Het gaat altijd fout, deze keer wel heel erg! Een uur wachten op mn bestelling, en kreeg de verkeerde. Ik belde en kreeg een heel verhaal over zijn collega etc. Misschien zou ik nieuwe krijgen. Na 20 minuten kreeg ik weer een bezorger aan de deur, en ook deze had de verkeerde bestelling bij zich. De bezorger belde naar het eethuis, het zou goed gemaakt worden met mij, en we zouden wat extra krijgen als excuus. Na de derde bezorging klopte het eindelijk... Maar het beloofde extra zat er niet bij. Tot nu toe al vaak moeten bellen dat er iets ontbrak, maar dit was wel heel erg. Ik bestel hier echt nooit meer.

420
28 November 2021

Pizza kip speciaal is kk lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Julieth
27 November 2021

Het duurde te lang en mijn kapsalon was koud .

Yvonne
25 November 2021
Els
18 November 2021

Pizza was lauw, ipv kruidenboter bij de stokbrood was er knoflooksaus

Swimpie
17 November 2021

Heerlijke kip dönner vlees! Gruwelijk broodje!!

Robin
15 November 2021

Weer top zoals gewoonlijk. Heerlijk na een rit van 1100 km om dan dit te chappen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anthony Perez
14 November 2021
Martijn
11 November 2021

Prima zoals altijd, 99% ruim op tijd tja kan gebeuren als het heel druk is dat het iets later is maar geen klachten en bezorging is ook prima

Saba
10 November 2021
Anouska
10 November 2021

Helaas een super slechte ervaring gehad vandaag . Besteld via de site voor 4 uur kreeg netjes een mail dat het om 4 uur zou gebracht worden . Om half vijf werd ik gebeld met de mededeling dat ze pas om half vijf open gingen en de bezorgen een paar minuten later de deur uit zou gaan . Oké bale maar ze kwamen er aan . Helaas half uur later nog niets terwijl het nog geen 7 minuten hier vandaan is . Weer gebeld en werd helaas toch niet echt vriendelijk te woord gestaan de bezorger stond voor de deur nu dus klaar . Toen ik vroeg van luister jij zegt om half bij hij gaat over paar minuten de deur uit hoe kan hij er dan een half uur over doen . Zeg dan gewoon sorry mevrouw we gaan half bij open we kunnen pas over een half uur bij u zijn . Helaas wilde hij dat niet echt begrijpen en reageerde behoorlijk aso hier op want hij had het eten toch klaar gemaakt en ik had het nu toch dus . . Toen de bezorger kwam en we zeiden van goh best lang hè een half uur van iets wat Max zeven min hoeft te duren

Andy Van den Berg
8 November 2021

Heerlijk gegeten en prima bediening

Maarten
1 November 2021

Het duurde deze keer erg lang, nadat ik het bericht had gekregen dat de bezorger onderweg was. Waardoor het eten lauw aankwam. Dat wilde ik even kwijt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Appie
30 October 2021

Heerlijk

Jennifer
24 October 2021

Eerder vond ik judy altijd de beste maar de laatste keren is er altijd wel iets niet goed aan de bestelling. Of het gratis drinken ontbreekt, deze keer een Turkse pizza niet met kip maar met kalfs en de kapsalon met sambal (terwijl ik zonder had gevraagd) en de knoflooksaus was nergens te bekennen. Ik denk dat ik maar eens een ander moet proberen die het wel lukt om de bestelling die in mijn ogen nooit zo ingewikkeld is compleet te bezorgen......gemiste kans :-(

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Parisa
22 October 2021

Lekkerrrrrr

NA
18 October 2021
Irene
18 October 2021

Altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aron dosti
16 October 2021

Waars me chaps hb wallou ontvangen

Chris
16 October 2021

Heerlijk gegeten goede gerechten

Z
13 October 2021
Ria
11 October 2021

snelle en keurige levering. Het eten was zeer goed, ruime porties.

Ferry Schouten
11 October 2021

patat te lang gebakken. pizza te lang gebakken. stokbrood met kruiden boter was geen stokbrood en wat ik wel kreeg leek op verkoolde honden brokken. Broodje hete kip was zoet en hele broodje was snotterig nat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maarten
10 October 2021
Rb
9 October 2021

Poahh, ging er echt weer goed in

B
30 September 2021

Ik vond de hoeveelheid vlees van de donnerbox met extra vlees tegenvallen, dit bleek gewoon een mini kapsalon te zijn met meer sla als vlees. Volgende keer maar gewoon een kapsalon groot. Kost net zoveel maar je krijgt meer geld voor je eten.

Diana
26 September 2021

Kapsalon was weer heerlijk! Zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris
25 September 2021

Was perfect

Remco
15 September 2021
Jo
5 September 2021

Snelle bezorging, eten was goed warm en volle maaltijd!

Ali
4 September 2021

Eten was prima. Bezorger zeer agressief ruzie om een klein misverstand dit was echt niet normaal. Nederlands was ook niet helemaal ABN en lekker schelden kon die ook goed. Voor de rest is judy gewoon top als je even wat wilt eten alleen er mag echt wel wat gedaan worden aan het gedrag van de bezorger.

Anoniem
30 August 2021
Badr Arie
29 August 2021

Niet slecht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ali
26 August 2021

Altijd lekker

Anita
22 August 2021

Heerlijke wraps met kip. Mooi op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
17 July 2021

Heeeeerlijk! En snel!

Ramon
15 July 2021

Snel geleverd, vers en goed warm top

Ikke
14 July 2021

De bestelling had wel iets warmer mogen zijn. Gelukkig maakte de smaak en kwaliteit alles goed.

Jennifer van Hal
13 July 2021

Had Calamaris besteld maar kreeg een hamburger, bij tweede levering was het helaas al koud. Jammer niet naar verwachting vandaag.

jamal Aljaf
11 July 2021

😋😋😋

Abdi
4 July 2021

Wollah beste eten

Bhattoe
30 June 2021

Super snel en super lekker weer!

Suzanne
25 June 2021

Prima allemaal. Snelle bezorging, lekker eten en vriendelijke bezorgers.

D Rasul
20 June 2021

Uitstekend!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Verschoor
18 June 2021

Top! Echt heerlijk

Bhattoe
17 June 2021

Super snel geleverd en het was weer overheerlijk! Tot snel

Appie
9 June 2021
Roy
9 June 2021

Een uur te laat. Eten was al koud. Het eten overal is wel goed hoor maar met een. Bezorger die er niks van snapt. Komt er weinif van terecht zonde van je 10 voordat ze bezorgen

Caspar
9 June 2021

Ik heb vaker andere dingen besteld hier en altijd tevreden, echter de "Italiaanse Pizza" vind ik niet echt de qualiteit die ik gewent hiervan ben. De bodem is een "standaard bodem" lijkt op een die je net zo makkelijk thuis kan hebben en beleggen. De toppings etc zijn goed, maar de bodem is niet echt een Italiaanse pizza waardig. Pizza's zullen wij hier ook niet meer bestellen. Verder is alles wat we hier besteld hebben in het verleden top, maar Pizza's raad ik af.

M
29 May 2021
Rob Geus
25 May 2021

Keurige tent! Pasta kipfilet speciaal is super!

BUY AND HODL DOGECOIN!!!
24 May 2021

Als ik liefde mis in mijn leven dan bestel ik hier

Muhammed
23 May 2021

Alles zoals verwacht

Mathieu
15 May 2021

Veel keus en altijd lekker!

Redouan
11 May 2021
Jayvillian Renardus
10 May 2021

Top kwaliteit eten goede en snelle bezorgservice👌🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
8 May 2021
Patrick
8 May 2021

Lekker eten, op tijd bezorgd. Ga zo door!

Dogecoin to the m00n
7 May 2021

Kwaliteit gaat richting de maan

Kees Bhattoe
6 May 2021

Super snel en lekker warm. Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!!

Albert Einstein
5 May 2021

Sehr schon Das beste essen von Zoetermeer! Ich liebe 'stokbrood speciaal'

Jack Sparrow
2 May 2021

Food is lovely

Nossoman
2 May 2021

Snelle bezorging warm en lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
30 April 2021

Wederom heerlijk gegeten, verschillende rijstmaaltijden, pizza, en kapsalon. Zorgvuldig en netjes verpakt, nog goed heet en smakelijk. Mijn complimenten aan de kok('s) en de supervriendelijke bezorger.

Appie
30 April 2021

Was heerlijk!

Meryam Salah
26 April 2021

Het eten heeft gesmaakt

Alberto Meersigt
21 April 2021

Beste eten van Zoetermeer. Eten wordt met liefde bereid in deze familierestaurant. Groetjes aan die grote knappe jongen.

Alberto Stegeman
19 April 2021

Met LIEFDE gemaakt....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irene
17 April 2021

Zoals altijd prima!

Akkeboezie
17 April 2021

Eten WORDT MET LIEFDE GEMAAKT!!!

Pauline
10 April 2021
Pauline
3 April 2021

Heerlijk

Tjollo
1 April 2021

Eten was warm en erg lekker

Verschoor
27 March 2021

Pizza was wel erg donker, tegen het verbrand aan. Jammer

Appie
19 March 2021

Heerlijk!!!!

Kris
16 March 2021
Verschoor
12 March 2021

Helemaal super, blijven de lekkerste pizza's

Kees van der Spek
1 March 2021

Verdacht lekkere eten! Dit ga ik uitzoeken

Peggy
1 March 2021

Eten was heerlijk! Wel vreemd,. Er werd geadverteerd met een gratis drankje bij de bestelling, nou die zat niet bij onze bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

FK
26 February 2021
Jordy
25 February 2021

Goed gegeten! Meer dan genoeg! Helaas duurde het bezorgen iets meer dan een uur. Toch 5 sterren.

Mike
25 February 2021

Toppersss

Djoni
24 February 2021

Het eten was heerlijk alleen wij hadden bij 1 kapsalon rijst besteld ipv patat..

Diana
20 February 2021

Super lekker broodje shoarma met kaas!!

Mike Franke
20 February 2021

Dit was de lekkerste differenza die we ooit hebben gehad! Super super lekker! Spijt dat we er geen twee hadden besteld.

Gregjes
20 February 2021

De beste van zoetermeer sowiesooo

Nafiul
12 February 2021

Super happy!

Pieter vd L
8 February 2021

Eten is verukkelijk. Stokbrood vult goed en de kapsalon rijst is een aanrader!!! Keep up the good work mannen

Salah
8 February 2021

Altijd heerlijk eten bij eethuis Judy. Goede service en super vriendelijke gasten. Zeker een aanrader!!!

Ous
30 January 2021

Kapsalon was tantoee koud en en hard bruur

Daan
29 January 2021

We bestellen regelmatig bij Judy. Het eten is altijd goed, bezorgtijd is meestal een uur of iets langer dus is het verstandig om tijdig te bestellen. Bezorging is ook prima. En als er een fout wordt gemaakt (dat komt niet vaak voor), probeert men dit zo snel en goed mogelijk recht te zetten.

Afi
29 January 2021
Fiona
26 January 2021

Top service en hulpzaam via telefonisch en whatsapp. Lekker gegeten.

Elmira
24 January 2021

Goed eten en goede bezorging. Niet lang moeten wachten op het eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maikeal
24 January 2021

👍🏻

Ma
23 January 2021

Eeten is wel lekker Bezorgen is nieks 2 uur wachten op je eeten

Alberto Maldini
21 January 2021

Erg smakelijk gegeten. Krokante stokbroden met veel vlees erop Bovendien was het eten nog erg warm. Keep up the good work!

FK
18 January 2021
Karin
18 January 2021
Daan
18 January 2021

Top restaurant

RemzZz
16 January 2021
Andre vd m
15 January 2021

Levering binnen een halfuur. Rijk belegd en de stokbrood was verrukkelijk. Kapsalon met rijst is de lekkerste kapsalon die ik nu ken. Hier ga ik vaker bestellen

FK
10 January 2021
Mike
7 January 2021

Toppers!

Yvonne
5 January 2021

Alles was weer heerlijk, pizza’s erg goed en goed belegd. Stokbrood ook goed gevuld met vlees

Meryam
3 January 2020
Meryam
1 January 2020

The place to be, eten is altijd lekker en vers

FK
27 December 2020
Regillio Deerveld
27 December 2020

Eten zoals altijd top en vriendelijke bezorgers. Kapsalon Kipfilet nog nergens beter en lekkerder gegeten. Minpunt persoonlijk vind ik is dat hoeveelheid kip ruim voldoende is maar dat er altijd verhoudingsgewijs erg weing patat in zit! Daarom geen 5 sterren.

Rauf Ibn Abbas
24 December 2020
Sara El
24 December 2020
Jelte
22 December 2020

Helemaal top!! Vooral de doner box was echt heel goed. Ga zo door!

Ben
19 December 2020

Meerdere malen bij Eethuis Judy besteld en afgezien van een late bezorging en een keer het vergeten van drinken zou ik ze alsnog aanraden omdat dat maar 1 keer is voorgekomen in de 50 keer bestellen.

Erik
6 December 2020

Snel en lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rauf Ibn Abbas
6 December 2020

Nestjes op tijd en lekker

Blacka Piet
2 December 2020

Kon het niet geloven het werd eerder bezorgd Dan de aan gegeven bezorgtijd. Eten was goed warm en erg lekker

Maat
23 November 2020

Heel lekker en Heel snel

Roos
20 November 2020

De kwaliteit op zich was prima, alles heerlijk, maar de Turkse pizza’s waren bijna koud, dat was jammer.

FK
14 November 2020
Sandra
13 November 2020

Mooi op tijd en heerlijke broodjes Kebap!

M.Tas
13 November 2020

Heerlijk eten, en snel bezorgd

FK
9 November 2020
Jennifer
8 November 2020

We hadden te laat besteld, pas om 1730, rond 1850 zou het eten komen....prima alleen dit werd toen half 8 :-( Ik had een grote kipkapsalon, en ik denk dat er een andere eigenaar of andere kok is want waarom zijn er nu ineens grote stukken kip (vind dat "geschaafde " kip veel lekkerder en kwam ook de salade apart in een bakje terwijl ik het altijd lekker vind als dit onder de gesmolten kaas zit. Deze keer viel het zwaar tegen voor mij helaas

Riz
5 November 2020

Eten is goed van smaak en de porties zijn groot genoeg! De dressing over de salade mag van mij wel minder. Maar goed, al met al zeker een aanrader.

Hooisma
4 November 2020

Lekker warm zoals altijd Jammer dat de saus in de doos er was 'bij gegooid' Bezorger was in tegenstelling van de vorige keer een stuk minder vriendelijk

Karim
1 November 2020

Sinds kort wonen we in Zoetermeer en we bestelen zeker 3 x per week bij Judy. Het is altijd heerlijk eten en de bestelling komt altijd lekker warm aan. Top kwaliteit ga zo door 👍🏼

Hooisma-verschoor
31 October 2020

Echt wederom super lekker, warm, en snel! Complimenten :)

Peppa
30 October 2020

Turkse pizza was Kaullo lekker

Pauline
30 October 2020

Heerlijk! Vers! Met zorg!

An
27 October 2020

Was erg lekker!

Niek
27 October 2020
Jacco
25 October 2020

Enorm gevarieerd menu, zonder dat het ene gerecht onder doet voor het andere. Kwalitatief goed eten, verse producten (ook de salades) en netjes verpakt/aangeboden. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gregjes
25 October 2020
FK
24 October 2020
Mohammaed
18 October 2020
FK
18 October 2020
Suzanne
17 October 2020

Eten is altijd goed!! Vorige bestelling gaf de bezorger aan het blikje te zijn vergeten, kan gebeuren, moest ik het doorgeven bij de volgende bestelling. Dit ook gedaan, kreeg er alsnog 1. Hoop de volgende keer beter😊

Danielle
17 October 2020

Turkse pizza met kalfsvlees en kaas besteld. Kwam keurig op aangegeven tijd binnen. Goed op temperatuur, vriendelijke bezorger. Volgende keer bestellen wij hier weer!

van Laanen
17 October 2020

Bestelling was aan de late kant, (later dan aangegeven). Zat een zwarte (verbrande) plek op één van de wraps. Verder alles lekker zoals altijd.

Gregory
15 October 2020
Miriam
9 October 2020

De bezorger was super vriendelijk xx

FK
5 October 2020
Annemarie Westmaas
3 October 2020

Altijd heerlijk eten!

Sandra
26 September 2020

Weer even heerlijke pizza's als altijd bij jullie!

FK
25 September 2020
Maikel
22 September 2020

Te laat bezorg en geen drank bij geleverd. Heel slordig

Hooisma
22 September 2020

Saus vergeten, maar werdt al snel nageleverd! Heerlijk, lekkerste pizza in Zoetermeer

Broodje badr
11 September 2020

Eten is prima bezorging duurde kk lang bijna 2 uur

FK
10 September 2020
Andreas
7 September 2020

Eten was snel klaar, en kapsalons waren goed.

Niek
2 September 2020
Daan
1 September 2020

Baklava is top

Bob
29 August 2020