Beoordelingen van Eethuis Judy Zoetermeer

Recente recensies van Eethuis Judy Zoetermeer

5 sterren na 10 reviews

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heeeeerlijk gegeten 👍

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weet niet of de extra saus of de saus die bij het gerecht zat vergeten was, maar dat zorgde er wel voor dat we heel zuinig moesten doen.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3de keer besteld nu. Heerlijk eten, goed warm/heet bij aankomst. Bezorgers heel erg vriendelijk en houden volledig rekening met de opmerkingen wat betreft aanbellen ivm de kinderen! Aanrader en aanwinst voor Zoetermeer!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 't eerst hier besteld. Bezorging mooi op tijd en vriendelijke bezorger. Eten goed warm, goed en lekker van smaak. Hoeveelheid kipfilet, rijst voldoende en lekkere salade . Alleen verwacht dat bij "gebakken groente" er ook een echte hoeveelheid groente in gerecht zou zitten! Wat rooie ui, champignons en paprika noem ik niet echt groente. Maar goed das puur een kleinigheidje en persoonlijk. Al met al zeer tevreden, voor eerst sinds lange tijd eindelijk een goeie eettent in Z'meer. Ga zekers vaker bestellen hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas dit keer koude pizza's, maar normaal gesproken (zeker al 6-8 keer besteld) is het perfect. De turkse pizza's en kapsalon zijn de beste van Zoetermeer. Normaal bestelde wij bij San Marina, maar dat is nu niet meer. Judy FTW!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorgen was ook top, lezen altijd de opmerkingen die ik erbij zet als ik bestel. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, geweldige service, we gaan zeker weer bestellen!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating